KMS Mailing us permet enviar il·limitats correus d'una forma professional i instantània, garantint el lliurament dels correus als seus destinataris i amb una flexibilitat total a l'hora de personalitzar el contingut dels missatges i la base de dades de contactes.

 • Servei en el núvol
  Basat en tecnologia cloud computing per a que no tingueu que preocupar-vos de cap aspecte tècnic. Ens encarreguem del manteniment, còpies de seguretat i actualitzacions del servei.
 • Ràpid i fàcil
  Estigueu on estigueu, directament a través del navegador, i amb uns pocs clics, confeccioneu i envieu els vostres mailings al grup de contactes que desitgeu i sense cap de límit en el nombre d'enviaments.
 • Plantilles professionals
  Plantilles dissenyades per professionals amb possibilitat de personalitzar-les o de crear els vostres propis dissenys.
 • Gestió de contactes
  Importeu, exporteu, personalitzeu i gestioneu online la vostra base de dades de contactes amb totes les facilitats. Feu cerques, editeu, organitzeu en grups, creeu camps personalizats, etc.
 • Estadístiques completes
  Obtingueu informes en temps real l'estat dels vostres enviaments, correus oberts, devolucions, motius de devolució, enllaços punxats, procedència geogràfica dels correus oberts, etc.
 • Segmentació avançada
  Configureu grups intel·ligents, i realitzeu enviaments als contactes que complexin amb un filtre determinat. Com per exemple usuaris d'una població determinada, menors de 30 anys, contactes més recents, etc.
 • Contingut personalitzable
  Inseriu informació, codis, imatges o enllaços personalitzats en el cos del missatge en funció del destinatari mitjançant l'ús de variables.
 • Gestió automatitzada
  El sistema automatitzat de baixes per a subscriptors i la detecció d'emails invàlids us permetran mantenir al dia la vostra base de dades amb el mínim esforç.
 • Formularis i enquestes
  Integreu als vostres mailings botons de confirmació d'assistència a actes, formularis, codis de barres, etc i accediu a les dades recollides en qualsevol moment.
 • Sistema de reserves
  Integració de sistema de reserves per a confirmació d'assistència a esdeveniments, compres, etc. Amb possibilitat de pagament en línia amb TPV.
 • API KMS
  Integreu les vostres aplicacions (formularis, scripts, servidors, bases de dades, ERP...) amb KMS a través de la nostra API i automatitzeu millor les gestions diàries.
 • Adaptació a LOPD
  KMS Mailing esta adaptat a la llei oficial de protecció de dades, garantint la seguretat de totes les dades enviades i el dret als usuaris a gestionar la seva subscripció.
 • Importació i exportació de contactes
  Importeu els vostres contactes fàcilment evitant duplicats a partir d'un bloc de text o XLS (Excel). Exporteu els contactes en qualsevol moment en format CSV o XLS.

Alta del servei: 0€
Personalització de servei (opcional): 250€*

Ús del servei: El preu mensual es variable i es calcula en funció del volum d'enviaments

Pagueu nomes per els enviaments que realitzeu: Si un mes no realitza cap enviament, aquest mes no pagarà cap quota.
     
Emails enviats durant un mes: Cost mes:
0 a 500 0 €
501 a 1500 10 €
1501 a 2500 25 €
2500 a 5000 39 €
5001 a 10000 57 €
10001 a 15000 75 €
15001 a 20000 82 €
20001 a 25000 95 €
25001 a 30000 120 €
30001 a 40000 150 €
40001 a 50000 170 €
50001 a 100000 199 €

 • * La personalització del servei inclou:
  Activació del sistema, creació d'una plantilla HTML bàsica, importació de base de dades de contactes (formats CSV, EXCEL, ACCES, SQL) i una hora de formació asistencial a les nostres oficines o remotament.

  * Els preus no inclouen el 21% d'IVA
ACTIVACIÓ DEL SERVEI KMS MAILING (0 €)

Ompliu el següent formulari i us enviarem un correu electrònic amb les instruccions sobre com activar el servei KMS Mailing per el seu domini.

El nostre departament comercial es posarà en contacte amb vostès per explicar-vos el funcionament i possible personalització del servei.

Nom
Cognoms
Empresa
Email de contacte
Telèfon
mínim 9 caràcters, sense espais

Domini
Indiqueu el domini pel qual voleu activar el servei

Exemple: elmeudomini.cat
Email remitent
Indiqueu l'email per defecte
desde el qual voleu enviar els mailings

Exemple: elmeucorreu@elmeudomini.cat


Vol ser RESELLER del nostre producte? poseu-vos en contacte amb nosaltres a info@intergrid.cat